Tadına Doyulamayan Şekersiz Vegan Brownie Tarifi

  • Görüntüleme
    684

Beslenme Koçu Çılga Turan ile Defya mutfağında sizlere pişirilmeden hazırlanabilen şekersiz ve vegan brownie tarifi hazırladık. Çılga Turan’ın, Sedona Kurutucu, Blendtec Twister Hazne ve Blendtec Blender 650 kullanarak hazırladığı bu lezzetli brownie aklınızı başınızdan alacak!

Yapılışı: Fındığı ve dutu sırasıyla Blendtec Blender’dan geçirip un haline getiriyoruz. Böylece duttan, dut şekeri tozu elde etmiş oluyoruz. Daha sonra bütün kuru malzemeleri bir kasede birleştiriyoruz. Islak malzemelerin hepsini Blendtec Twister Hazne’de birleştirip kuru malzemelerin üzerine ekliyoruz. Bir spatula yardımıyla iyice karıştırıyoruz. Bu noktada, kıvamı hala çok katı ise 1-2 yk daha şekersiz bitkisel içeceği ekleyip brownie hamurunuzu inceltebilirsiniz. Son olarak, kakao nibini karışımımıza ekleyerek biraz daha karıştırıyoruz ve dondurma kaşığı yardımıyla Sedona Kurutucu’ya koyuyoruz.

63°C’de 3 saat

43°C’de 12-14 saat

Hindistan cevizi kremasını yapmak için 30-40 dk buzdolabında beklemiş hindistan cevizi kremamızın sadece krema kısmını yani suyunu karıştırmadan diğer malzemelerle birlikte Blendtec Twister Hazne’mize ekliyoruz ve pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar blenderdan geçiriyoruz. Kıvam alıp iyice koyulaşması için buzdolabında bekletiyoruz. Ardından brownielerimiz hazır olduğunda kremamızı üzerlerine dökerek servise hazır hale getiriyoruz.

Afiyet Olsun!

Malzemeler

Kuru Malzemeler

Islak Malzemeler

Hindistan Cevizi Kreması için Malzemeler

Üzeri için

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X